vineri, 25 martie 2011

Romania,trezeste-te....

Zilele acestea mi-a atras atentia o alta stire care mi se pare pe cat de importanta,pe atat de neluata in seama de catre majoritatea oamenilor.
Este cazul jurnalistei Sorina Matei,o jurnalista care a incercat sa-si pastreze verticalitatea si s-a trezit tarata in mocirla specifica intereselor si luptelor tacite din politica romaneasca.
Asta este tara noastra,unde valorile adevarate sunt tratate in cel mai bun caz cu ignoranta,unde interesele proprii primeaza in fata intereselor comune,unde realitatea poate capata orice forma in functie de cel care o modeleaza sau o modereaza.
Culmea este ca dupa ce si-a dat demisia,un gest de mare caracter si curaj,pe care,de exemplu domnul Severin nici dupa ce i-a fost demonstrat ca a dat cu bata in balta europeana rau de tot,refuza categoric sa-si dea demisia,doamna Sorina Matei a fost acuzata ca a luat spaga de la Palatul Cotroceni,doar fiindca isi facuse datoria.
Asta este tara noastra,unde smecheria este la ea acasa si unde daca ceva e facut bine de catre cineva,trebuie facut bine doar de catre cineva anume,altfel nu este bine deloc. Sper ca s-a inteles ideea,fiindca imi vin multe lucruri  in minte si exista riscul sa ma exprim aiurea uneori si pe aceasta cale doresc sa-mi cer scuze anticipat.
Mai departe va las pe dumneavoastra sa cititi...http://sorinamatei.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu